March 29, 2020 | Leave a comment Danga Danga Song Lyrics from “Viswasam “.Danga Danga is sung by Senthil Ganesh,Rajalakshmi. Danga Danga song tuned by D. Imman.Danga Danga song lyrics were penned by Arunbharathi. Viswasam is an Indian Tamil language film is directed by Siva. Viswasam star cast Ajith Kumar,Nayanthara, Thambi Ramaiah, Yogi Babu, Vivek, Bose Venkat, Ramesh Thilak in the lead actor, actress, and others are playing supporting characters. Viswasam Film is produced by Sendhil Thyagarajan, Arjun Thyagarajan, T.G.Thyagarajan the banner of Sathya Jyothi Films. This feature film “Viswasam ” has expected to release this year.Danga Danga Song is released in “Lahari Music” Youtube channel. Danga Danga Song lyrics are given below. For more info : wiki Danga Danga Song Lyrics in English Viswasam Oththa Nodi Unnai Kandu Nenjil Soora Kaathu Suththi Suththi Veesuthadi Kanne Kaatti Thethu Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Uchcham Thala Suthuthaiya Unnai Vanthu Parthu Oththu Parthu Oththu Parthu Kulikka Vacha Nethu Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Goyya Pazham Hey Goyya Pazham Goyya Pazham Neethanu Koththi Thinga Parthen Gundu Maanga Vehnamnu Unnai Thaandi Ketten Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Thannai Chembu Neethanu Thaagam Poga Vanthen Uzhava Kambu Neeyana Thookki Pottu Ninna Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Alamaram Neethanu Pillayar’ah Vanthen Soori Kaththi Kanne Kaatta Kaayam Pattu Ninne Ammi Kallu Neethanu Thenga Chilla Vanthen Aattukallu Neethanu Maavu Araichi Thanthen Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Kalla Petti Hey Kalla Petti Kalla Petti Neethanu Kaasu Poda Vanthen Thanga Petti Unnai Kandu Malachu Poiyu Ninnen Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Kettimelam Kottidethan Kaathurikken Maama Manja Thaali Kondu Vanthu Kattidunge Aama Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Danga Danga Danga Danga Danga Danga Dane Digiru Danga Digiru Danga Digiru Danga Dane Danga Danga Song Lyrics in Tamil ஒத்த நொடி உன்னை கண்டு நெஞ்சில் சூர காத்து சுத்தி சுத்தி வீசுதடி கண்ண காட்டி தேத்து டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே உச்சம் தல சுத்துத்தையா உன்னை வந்து பார்த்து உத்து பார்த்து உத்து பார்த்து குளிக்க வச்ச நேத்து டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே கொய்யா பழம் ஹே கொய்யா பழம் கொய்யா பழம் நீதானு கொத்தி திங்க பார்த்தேன் குண்டு மாங்க வேணான்னு உன்னை தானடி கேட்டேன் டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே தண்ணீ சோம்பு நீதானு காகம் போல வந்தேன் தொழுவ கம்பு நீயென கொக்கி போட்டு நின்ன டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே ஆலமரம் நீதானு பிள்ளையாரா வந்தேன் சூரி கத்தி கண்ண காட்ட காயம் பட்டு நின்னே அம்மி கல்லு நீதானு தேங்கா சில்லா வந்தேன் ஆட்டுக்கல்லு நீதானு மாவு அரைச்சி தந்தேன் டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே கள்ளா பெட்டி ஹே கள்ளா பெட்டி கள்ளா பெட்டி நீதானு காசு போட வந்தேன் தங்க பெட்டி உன்னை கண்டு மலச்சு போய்யு நின்னேன் டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே கெட்டிமேளம் கொட்டிடத்தான் காத்திருக்கேன் மாமா மஞ்ச தாலி கொண்டு வந்து கட்டிடுங்க ஆமா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டங்கா டானே டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டிகிரு டங்கா டானே Danga Danga Song Lyrics from “Viswasam “.Danga Danga is sung by Senthil Ganesh,Rajalakshmi. Danga Danga song tuned by D. Imman.Danga Danga song lyrics were penned by Arunbharathi. Viswasam is an Indian Tamil language film is directed by Siva. Viswasam star cast Ajith Kumar,Nayanthara, Thambi Ramaiah, Yogi Babu, Vivek, Bose Venkat, Ramesh Thilak in the lead… Read More